Η Εταιρία

70

 

 

 

 

 

Βελτιώστε την Ποιότητα του Εσωτερικού σας Χώρου

Η Єvia Carpet είναι η συνεχεία της γυναικείας επιχειρηματικότητας ενός μικρού Στεγνοκαθαριστηρίου, της Σωτηρίας Μπαλαμπάνη Ζυγοπούλου, στις Κονίστρες –Κύμης Ευβοίας.

 Το 1998 μετά από μια έρευνα αγοράς σε μια επιβαρυμένη περιοχή με ρύπους που δύσκολα εξολοθρεύονται,  ξεκίνησε ένα εντελώς πρωτοποριακό εγχείρημα με την ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών Καθαρισμού.

Για να κάνει ένα βήμα παραπάνω στο ξεκίνημα  αυτής της προσπάθειας, έθεσε σαν πρώτο βασικό στόχο και γνώμονα το τρίπτυχο , προστασία της υγείας με αξιόπιστη ποιότητα για καθαρότερο εσωτερικό περιβάλλον, προστασία της περιουσίας, αλλά και προστασία του περιβάλλοντος γενικά. Σαν δεύτερο στόχο πρόταξε τις βασικές αρχές της, για επιχειρηματική ηθική και δεοντολογία, με ειλικρίνεια και διαφάνεια απέναντι στους καταναλωτές, στους συνεργάτες της, αλλά και στους επαγγελματίες συναδέλφους.

Σήμερα η  Єvia Carpet σε μια αγορά, όπου όλοι  “δείχνουν” ότι έχουν τις ίδιες υπηρεσίες, διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο τεχνικό και μηχανολογικό εξοπλισμό με την απαραίτητη τεχνογνωσία, προσφέρει ποιοτικά προσαρμοσμένες Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με ολοκληρωμένες λύσεις μιας πλήρους επαγγελματικής απορρύπανσης.

 Αναπτύσσει και εφαρμόζει εύχρηστες και καινοτόμους λύσεις, μελετώντας, επιβλέποντας  και υλοποιώντας ‘‘ειδικευμένες μετρήσεις’’ δεικτών προσδιορισμού για ‘‘ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες’’ , εξασφαλίζοντας την απόλυτη ποιότητα μιας ισορροπημένης καθαριότητας, ώστε να προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με το καλύτερο αποτέλεσμα ικανοποίησης για τους πελάτες της.

Με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό, άρχισε να χτίζει ένα όνομα εμπιστοσύνης–ασφάλειας και προτίμησης για την άμεση εξυπηρέτηση.

Η αναγνώριση μιας φιλικά αξιόπιστης επαγγελματικής προσέγγισης, με σεβασμό στις προσδοκίες των αναγκών τους, βοηθά στο να πετύχει την αναβάθμιση της ποιότητας στον τρόπο ζωής τους, με περισσότερο χρόνο στις οικογένειες, εσωτερική αρμονία - ηρεμία, λαμβάνοντας ως ηθική ανταμοιβή την ικανοποίησή τους.